Cech Wędliniarzy i Rzeźników w mieście stołecznym Warszawie: wędliniarstwo, rzeźnictwo, przetwory mięsne Warszawa
Branża spożywcza | Warszawa, mazowieckieTel: 22 620-21-77
Tel kom.: 795-515-449, 728-476-555
Fax: 22 620-15-73
E-mail: biuro@wedliniarze.pl
http://www.cech-wedliniarzy.waw.pl
52.2311468, 20.992147299999942
Przetwory mięsne, wędliniarstwo, rzeźnictwo Warszawa
Cech Wędliniarzy i Rzeźników w mieście stołecznym Warszawie swoją działalność rozpoczęła prawie 600 lat temu i od początku jest samorządną społeczno-zawodową organizacją pracodawców. Główną działalnością Cech Wędliniarzy i Rzeźników jest zrzeszenie właścicieli sklepów oraz rzemieślników, którzy specjalizują się w branży wędliniarstwo, rzeźnictwo na terenie całej Polski. Oferta Cech Wędliniarzy i Rzeźników skierowana jest głównie do absolwentów gimnazjum, którzy chętnie nauczą się rzemiosła i pragną zostać rzeźnikiem-wędliniarzem. Wieloletnia tradycja, wysoka jakość oferowanych usług, profesjonalizm, solidność to główne atuty. W celu uzyskania szczegółowych informacji serdecznie zapraszamy do odwiedzenia strony internetowej Cech Wędliniarzy i Rzeźników- wędliniarstwo, rzeźnictwo z Warszawy.
Kontakt:
ul. Pańska 75
00-834 Warszawa
tel. kom.: 795-515-449
tel. kom.: 728-476-555
tel.: 22 620-21-77
tel.fax: 22 620-15-73
e-mail: biuro@wedliniarze.pl
e-mail: cech_wedliniarzy@poczta.onet.pl