Ośrodek Agroturystyczny "Walentynówka" Bliżyce
kwatery agroturystyczne | Skoki, wielkopolskieTel: 61 427 66 15
Tel kom.: 693 860 032
Fax: 61 427 66 15
E-mail: walentynowka@ola.com.pl
http://walentynowka.pl
52.67225999999999, 17.160619999999994
Ośrodek Agroturystyczny "Walentynówka" zaprasza do:
- miłego spędzania wspólnych chwil w gronie rodziny, przyjaciół, znajomych, przy muzyce, grze w bilard, piwie, kawie, herbacie
- do spędzania weekendu na wsi z okazji imienin, urodzin, rocznicy..., korzystając z kortów tenisowych, stołu bilardowego, grilla, ogniska, urządzając piesze wędrówki i wycieczki rowerowe
- do korzystania z bogatej oferty hippiki konnej: jazdy w siodle, przejażdżek bryczką, nauki jazdy konnej dla dzieci i dorosłych.
- do wypoczynku okresowego: 7-14 dni z programem wczasowo-turystycznym do korzystania z gościny hotelowej przez 24h na dobę.
Zapraszamy Państwa do wypoczynku w naszym Ośrodku Agrourystycznym Walentynówka. Mamy atrakcyjne oferty dla firm, szkół, rodzin i młodzieży. Organizujemy szkolenia firmowe, imprezy integracyjne, zielone szkoły, wczasy, wypoczynek połączony z programem imprez, wycieczki, weekendy, zabawy, gry paintballowe, przejażdżki konne. Mamy wiele ciekawych propozycji i nieograniczone możliwości.
Nie mają Państwo pomysłu na weekend i urlop? Proszę zadzwonić do naszego Ośrodka a z pewnością u nas spędzą Państwo najlepsze wakacje, ponieważ tutaj znaleźć można ciszę, przyjazną, sielską atmosferę wsi, malownicze krajobrazy, życzliwych mieszkańców służących pomocą, zdrową, wiejską żywność, konie oraz ośrodek z wygodami. Zapraszamy...
Oferujemy również catering.
Proces przygotowywania posiłków bazuje na tradycyjnej kuchni polskiej w oparciu o:
* własną produkcję od podstaw
* świeże surowce od sprawdzonych dostawców
* tradycyjne metody obróbki termicznej
* bez chemicznych polepszaczy i konserwantów
* w oparciu o wdrożony system HACCP i przepisy GHP, GMP
* pod bieżącą kontrolą stacji sanitarno-epidemiologicznych
Posiłki dowozimy w pojemnikach cateringowych samochodem dostawczym zapewniającym higieniczne warunki dowozu na umówioną godzinę wedle życzenia Klienta. Na miejscu przeszkolony pracownik serwuje obiady w naczyniach jednorazowych wraz jednorazowymi sztućcami.