Panorama internetowa » Branża spożywcza » Cech Wędliniarzy i Rzeźników w mieście stołecznym Warszawie: wędliniarstwo, rzeźnictwo, przetwory mięsne Warszawa

Cech Wędliniarzy i Rzeźników w mieście stołecznym Warszawie: wędliniarstwo, rzeźnictwo, przetwory mięsne Warszawa

Branża spożywcza | Warszawa, mazowieckie
00-834 Warszawa, Pańska 75
Tel: 22 620-21-77
Tel kom.: 795-515-449, 728-476-555
Fax: 22 620-15-73
E-mail: biuro@wedliniarze.pl
http://www.cech-wedliniarzy.waw.pl

52.2311468, 20.992147299999942

Przetwory mięsne, wędliniarstwo, rzeźnictwo Warszawa

Cech Wędliniarzy i Rzeźników w mieście stołecznym Warszawie swoją działalność rozpoczęła prawie 600 lat temu i od początku jest samorządną społeczno-zawodową organizacją pracodawców. Główną działalnością Cech Wędliniarzy i Rzeźników jest zrzeszenie właścicieli sklepów oraz rzemieślników, którzy specjalizują się w branży wędliniarstwo, rzeźnictwo na terenie całej Polski. Oferta Cech Wędliniarzy i Rzeźników skierowana jest głównie do absolwentów gimnazjum, którzy chętnie nauczą się rzemiosła i pragną zostać rzeźnikiem-wędliniarzem. Wieloletnia tradycja, wysoka jakość oferowanych usług, profesjonalizm, solidność to główne atuty. W celu uzyskania szczegółowych informacji serdecznie zapraszamy do odwiedzenia strony internetowej Cech Wędliniarzy i Rzeźników- wędliniarstwo, rzeźnictwo z Warszawy.

rzeźnictwo

Kontakt:

ul. Pańska 75

00-834 Warszawa

tel. kom.: 795-515-449

tel. kom.: 728-476-555

tel.: 22 620-21-77

tel.fax: 22 620-15-73

e-mail: biuro@wedliniarze.pl

e-mail: cech_wedliniarzy@poczta.onet.pl

Galeria